Cărțile editurii RAO

O dată pe lună, editura RAO îți pregătește o surpriză! Toate minibibliotecile stradale ale Raftului Verde sunt umplute cu romane de aventură, thrillere,  fantasy sau cărți pentru copii! Urmărește pagina de facebook a Bibliotecii pentru a afla când!

Cărți dăruite de semenii tăi

Cei care au avut parte de lecturi fascinante au vrut să-ți transmită și ție bucuria lecturii! Ți-au dăruit prin „Raftul Verde” cărțile lor de suflet, fiind convinși că prin lectură ne vom simți mai conectați în idei și valori, constituind cu adevărat o comunitate. Voluntarii au amplificat mesajul donatorilor, făcând ca fiecare minibibliotecă să  aibă specificul ei. Dacă la Universitate vei găsi cărți de specialitate pentru studenți sau literatură română postbelică, la Delfinariu cărțile pentru copii sau despre natură își așteaptă cititorii. La Muzeul de Artă vei întâlni albume, critică de artă, dar și literatură română interbelică, pe când la Teatru, dramaturgie și artele spectacolului. Romanul englezesc te așteaptă pe faleza Cazinoului, iar istoria se deapănă mai bine în preajma statuii poetului Ovidiu. Cărțile care te pot ajuta să menții un stil de viață sănătos se găsesc la minibibliotecile Spitalului Județean. Dacă treci prin Vivo Mall! vei avea șansa să întâlnești clasicii literaturii universale, dar și romane polițiste sau de aventură.

Ultimele noutăți editoriale prin platforma Revolib

Noutățile editoriale se află la un click distanță prin platforma de cărți electronice și audiobook-uri REVOLIB! Accesează în mod GRATUIT peste 200 de titluri din REVOLIB, pe baza permisului tău la Biblioteca Județeană „I. N. Roman” Constanța, dând click aici: https://evosapio.org/revolib/inscriere/biblioteca-judeteana-constanta/

Dacă nu deții încă un permis la Biblioteca Județeană Constanța, iată ce ai de făcut: https://bjconstanta.ro/eliberare-permise/

Resurse electronice puse la dispoziție de https://citeste.ro:

Elevii, preșcolarii și profesorii beneficiază de acces gratuit la platforma https://citeste.ro și în curând, pe baza permisului de bibliotecă, vor avea acces și utilizatorii Bibliotecii Județene Constanța.