Voluntarii Raftului Verde te invită la lectură!

Raftul Verde este un lanț de zece minibiblioteci aflate în puncte cheie ale orașului Constanța. Ne-am dorit ca, pe cât posibil, fiecare minibibliotecă să răspundă nevoilor de lectură din acea zonă.

Fie că dorești să citești sau să donezi cărți, iată profilul minibibliotecilor:
Dacă la Universitate pot interesa cărțile de specialitate pentru studenți sau literatura română modernă și contemporană, la Delfinariu cărțile pentru copii sau despre natură își așteaptă cititorii. La Muzeul de Artă albumele, critica de artă și literatura română pot fi pe placul vizitatorilor, pe când la Teatru, dramaturgia și artele spectacolului. Romanul englezesc transformă faleza Cazinoului într-o „Promenade des Anglais”, iar istoria are mai mult farmec printre vestigiile tomitane din piața Ovidiu. Cărțile care pot ajuta la menținerea unui un stil de viață sănătos sau la îmbunătățirea stării de spirit, se găsesc la minibibliotecile Spitalului Județean. Dacă treci prin Vivo! vei avea șansa să întâlnești clasicii literaturii universale sau romane polițiste și de aventură.

Iată, ai de unde alege! Cititor și/sau donator, ai la dispoziție aici, acest mic ghid al domeniilor Raftului Verde! Mai mult, te poți bucura de recomandările și recenziile voluntarilor care, gestionând aceste minibiblioteci, doresc să-ți transmită pasiunea lor pentru lectură.

Muzeul de Artă
VIVO! Constanța
Spitalul Județean - Policlinica
Campusul Universității „Ovidius”
Delfinariu
Spitalul Județean - Intrarea vizitatorilor
Teatrul „Oleg Danovski”
Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța
VIVO! Constața
Acvariu